Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

Välkomna tillbaka hit, alla mina fina och härliga läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra. Som många av er vet så brukar jag ju skriva för det mesta om saker som hälsa och kost här på bloggen. Idag så vill jag dock ta och skriva om någonting som inte riktigt hör dit, nämligen om en loppis för er i Åmål, Grums eller Säffle med omnejd bland annat. Anledningen till varför jag ska skriva om just det här idag handlar mycket om att det har varit så pass många av er som har hört av sig till mig och undrat vart någonstans det är som jag får alla mina saker och tyger ifrån.

Det stället tänkte jag därför att jag skulle ta och rekommendera till er alla idag och det heter så mycket som Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Jag blev själv introducerad till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa av en nära vän till mig här i Åmål som är lite av en expert när det kommer till loppisar. Hon är verkligen hur duktig som helst på att hitta en massa saker som är av stort värde för henne och även allmänt ibland. Jag kan inte riktigt säga att jag är lika duktig på att hitta sådana saker, men jag hittar ganska så mycket hos just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Där lyckas jag faktiskt nästan alltid hitta någonting roligt eller intressant att lägga pengarna på, och därför så ser jag det som ett riktigt nöje att få gå dit. Eftersom att det nu också har varit så pass många av er som också har hört av er angående mina saker, så känns det ju bara som att jag kan anta att ni också tycker att jag har hittat riktigt bra och fina saker. Hur som helst, så tycker jag att ni ska kika på det ifall ni befinner er i närheten!