En varierad meny för allas behov

Tjenare, hallå, hej och välkommen tillbaka till ett nytt inlägg. Som ni säkert vet är jag väldigt intresserad i mat och kost, jag är mån om att maten jag äter ska vara hälsosam samtidigt som jag vill att den ska smaka bra. Jag älskar att prova nya maträtter för att bredda ut min kunskap angående världens mat, därför har jag som mål att inte gå till samma restauranger utan alltid testa nya. Därför tänkte jag idag rekommendera en restaurang jag och min mamma besökte herromdagen, det var nämligen Ristorande Da Umberto som är en restaurang i Ale och hade god samt varierad mat att erbjuda.

Restaurangen erbjöd både dagens lunch och rätter på à la carte, vilket gör att du har valmöjligheten att äta något som passar just dig och dina behov. Jag valde att ta dagen lunch medan min mamma valde en rätt från deras à la carte eftersom dagens lunch inte var något som föll henne i smaken. Personalen såg till att vi skulle gå därifrån mätta och nöjda med allt vad just denna restaurang i Ale hade att erbjuda. Under hela vår vistelse var de måna om att vara trevliga och ge oss den bästa servicen för att se till att vi skulle gå därifrån tillfreds, det är sällan man träffar en så trevlig personal som den här restaurangen hade. Älskar du också att prova ny mat och nya restauranger eller bara söker en restaurang i Ale som kan erbjuda både god mat och bra service uppmanar jag dig att besöka den här restaurangen för en upplevelse utöver det vanliga.